Miért fontos a regisztrációs adatlap kitöltése?

A Magyar Polgári Törvénykönyv 12. § szerint a 14. életévüket még be nem töltött gyerekek jogi értelemben cselekvőképtelenek. A programnak nem az általános iskola a programgazdája, ezért ahhoz, hogy a gyermek részt tudjon venni a programelemeken, elengedhetetlen feltétel a szülő vagy törvényes gondviselő aláírással igazolt beleegyezése. Az Önhöz eljuttatott regisztrációs adatlap elsősorban a fent említett célt szolgálja. A dokumentumon szereplő adatok kizárólag a diákok megfelelő regisztrációjához és egyedi azonosításához szükségesek (a pályázatokon, vetélkedőn és közösségi programokon résztvevő gyerekek jutalmazását és nyilvántartását szolgálják).

A Sulibank programot üzemeltető OTP Fáy András Alapítvány működésének része az Európai Unió által kiírt pályázatokon való sikeres és aktív részvétel. Ezek a pályázatok dokumentációként előírják az Alapítvány számára a megvalósítás fényképes, esetenként videós dokumentálását is. A Sulibank regisztrációs adatlapon szereplő beleegyező nyilatkozat ezt a célt szolgálja.

Ajánlott tartalmak

Regisztráció

Kedves Diák, Szülő!

A Sulibank nem csak izgalmas programokat kínál, ahol játékos körülmények között ismerkedhetsz meg a gazdaság és a pénz összefüggéseivel - mint például, hogy mennyibe kerül egy elefánt etetése és azt az összeget honnan lehet előteremteni - hanem segít abban is, hogy tudatos felnőtté válj. A Sulibank programban megszerzett ismeretekkel megtervezheted pénzügyeidet, hogy elérhesd a céljaidat, illetve segít a karriered kitalálásában, építésében is.

Ahhoz, hogy a programokban részt vehess, regisztrálni kell.

A regisztráció lépései:

1. Lépés: Elektronikus regisztráció

Az adatmezőket értelemszerűen kell kitölteni, a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Jó, ha tudod, az OM azonosító, (a tanulói azonosító szám) a diákigazolványon van feltüntetve, 7-el kezdődő 11 jegyű szám.

2. Lépés: Belépés a profiloldaladra és a regisztrációs lap nyomtatása

A sikeres regisztráció után automatikusan bejelentkezel az oldalra. Felül található a PROFILOM gomb, erre klikkelve bejutsz a profil oldaladra. Itt klikkelj a REGISZTRÁCIÓS LAP LETÖLTÉSE gombra. Nyomtasd ki az adataidat tartalmazó lapot.

3. Lépés: Aláírás

A törvény előírja, hogy a 14 év alatti diák csak a szülő, gondviselő jóváhagyásával vehet részt iskolán kívüli programokon, amit az aláírásával tud engedélyezni. Ezért az adatlapot anyunak, apunak vagy nagyszülőnek a megfelelő rubrikákban be kell írni a saját adatait és alá kell írni.

4. Lépés: Postára adás

Az aláírt adatlapot két módon küldheted el nekünk:

  • Ha az iskolád már csatlakozott a Sulibank programhoz, akkor nincs más dolgod, mint a kitöltött regisztrációs adatlapot átadni a Sulibankos kapcsolattartó tanárodnak
  • Ha az iskolád még nem lépett be a programba, de Te egyénileg is szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor postai úton küldd el a kitöltött adatlapot a következő névre/címre:
    OTP Fáy András Alapítvány; 1068 Budapest, Benczúr utca 26.
    A borítékra ne felejtsd ráírni, hogy Sulibank

5. Lépés: Érvényes tagság

A kitöltött és aláírt adatlap beérkezése után a Sulibank munkatársai ellenőrzik az adatokat és ha mindent rendben találnak, akkor e-mailben értesítenek arról, hogy érvényes a Sulibank tagságod. Regisztráció