Kategória:
3591

Mi a Sulibank Élményportál?

A Sulibank Élményportál a Sulibank Program részeként működő weboldal, amelynek célja az általános iskolások pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteinek fejlesztése. Az oldalon minden aktivitásért pontokat szerezhet a regisztrált általános iskolás diák. A pontokat pedig minden hónapban ajándékra lehet váltani az Élményboltban a Játékszabályban leírtak szerint.

Ki szerezhet pontokat?

Pontokat kizárólag általános iskolás, regiszrált felhasználó szerezhet.

Hogyan lehet regisztrálni?

Ha egyénileg jelentkezel a Sulibank Programba és az Élményportálra, a weboldalon keresztül regisztrálhatsz. Ha az iskolád is benne van a programban, regisztrálhatsz önállóan a portálon keresztül, vagy keresd meg tanáraidat, ők segítenek.

Mikor és miért kell papír alapon is regisztrálni?

Mivel jogi értelemben kiskorú vagy, a szüleidnek vagy gondviselődnek engedélyeznie kell a programban való részvételedet. Ehhez szükséges a papír alapú regisztráció is, amelyet legkésőbb a nyeremények átvételéig el kell juttatnod hozzánk.

Hol szerezhetem be a papír alapú regisztrációhoz szükséges nyomtatványt?

A nyomtatványt letöltheted a weboldalról, ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, ezt követően a profil oldaladról letölthető a már kitöltött, a szüleid aláírására váró nyomtatvány.

Vagy, ha az iskolád Sulibank partner, kérhetsz a suliban is regisztrációs lapot, illetve az OK Oktatási Központokban is kaphatsz.

Hogyan juttathatom vissza a kitöltött és aláírt regisztrációs lapot?

A hiánytalanul kitöltött és aláírt regisztrációs lapokat személyesen is behozhatod bármelyik OK Oktatási Központba, vagy portásra is adhatod, illetve a weboldalon keresztül is visszaküldheted (fénykép vagy scannelt formában).

Hogyan lehet pontokat szerezni?

Az Élményportálon cikkek olvasásával, kérdések megválaszolásával, az Aréna kurzusainak helyes kitöltésével, a Játéktérben található játékokkal és saját tartalmak (cikkek, videók) beküldésével lehet pontokat szerezni. Az a regisztrált felhasználó is kap pontot, aki részt vesz az OK Oktatási Központ tréningjén.

Hogyan lehet cikket vagy videót küldeni a szerkesztőségnek?

Belépést követően a saját profiloldaladon keresztül tudsz cikket, videót, élménybeszámolót küldeni nekünk.

Hogyan lehet pontokat szerezni tréningen való részvétellel?

Regisztrációt követően az oldalon keresztül küldj nekünk egy üzenetet arról, milyen tréningen, melyik tréner vezetésével vettél részt, s mi jóváírjuk részedre a pontokat.

Mire lehet felhasználni a pontokat?

A pontokat minden hónap utolsó hetében lehet felhasználni az Élményboltban megjelenő élményajándékok megszerzésére.

Milyen élményajándékok várhatók?

Az Élményboltban három kategóriában lehet ajándékokat találni: Egyéni élményeket, Csoportos élményeket és Családi élményeket rejt a bolt. A kategóriákon belül havonta változhatnak a megjelenő élmények, ezért érdemes gyakran ellenőrizni a "kínálatot".

Hogyan lehetnek az enyémek az ajándékok?

Az ajándékokat kétféleképpen lehet megszerezni: licitálással vagy ponteléréssel. Ez azt jelenti, hogy amikor nyitva van az Élménybolt, a pontokkal lehet licitálni a megszerezni kívánt ajándékra. Az nyeri meg az ajándékot, aki a legtöbb pontot adja az élményért a lejárati időn belül. Illetve a pontelérés azt jelenti, hogy fix pontokért az a felhasználó viszi el az ajándékot, aki legelőször megadja a kívánt pontot. Minden ajándéknál pontosan megtalálod, hogyan lehet megnyerni.

Hogyan kapom meg a megnyert élményt?

A nyerteseket minden esetben a megadott e-mail címen keresztül értesítjük a nyeremény átvételének módjáról.

Hogyan lehet megszerezni a Csoportos ajándékokat?

A csoportos ajándékok elsősorban osztályoknak, csoportoknak szóló élménylehetőségek. Ahhoz, hogy ezt megnyerjétek, szövetkezned kell az osztálytársaiddal! Ehhez szükséges, hogy egy tanárotok is regisztráljon az oldalra, majd létrehozzon egy csoportot a diákokból. A csoport tagjai átutalhatnak pontokat a tanárnak, aki két dolgot tehet: vagy licitál az ajándékra a csoport nevében, vagy kijelöli az egyik csoporttagot, aki licitál az ajándékért. A nyertes licitáló csoport visza az ajándékot.

Ki a Sulibank Program gazdája?
A Sulibank Programot az OTP Fáy András Alapítvány működteti (http://www.otpfayalapitvany.hu/).

Ki jelentkezhet a Sulibank Programra?
A Sulibank Program az általános iskolások számára készült pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációs program, amelyre jelentkezhetnek általános iskolák, vagy ebbe a korcsoportba tartozó egyéni diákok, illetve kisebb közösségek.

Mennyibe kerül a Sulibank Programban való részvétel?
A Sulibank program a résztvevők számára INGYENES, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány finanszíroz, viszont regisztrációhoz kötött, hiszen a programban résztvevők számával az Alapítványnak el kell számolnia a kuratórium felé.

Mi kell ahhoz, hogy Sulibank tag legyek?
A Sulibank Programban való részvételhez regisztrálni kell, meg kell adni az adataidat, hiszen csak így tudjuk nyomon követi a programban való tevékenységedet Mivel kiskorú vagy, ezért az ajándékok átvételéhez és a trénigeken való részvételhez elkerülhetetlen a papír alapú regisztráció, amelyet a szüleiddel kell aláíratni.

Mi az OK Oktatási Központ, ahol a Sulibankos pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási vagy pályáorientációs tréningeket tartjuk?
Az OTP Fáy András Alapítvány által létrehozott OK Oktatási Központ a tréningek helyszíne (1068 Budapest, Benczúr utca 26. és 4400 Nyíregyháza, Kossuth Lajos tér 2.).

Iskolák is kapcsolódhatnak a Sulibank Programhoz?
Az OTP Fáy András Alapítvány együttműködési megállapodást köt a jelentkező iskolával. A megállapodás lényege, hogy az iskola lássa, hogy milyen programelemekben tud aktívan részt venni, illetve miben számíthatnak az Alapítványra.

Kik tartják a Sulibank tréningeket?
A tréningeket az Alapítvány dinamikus, mosolygós, fiatal trénerei tartják. Oktatóink különböző felsőfokú végzettségekkel rendelkeznek, van köztük pedagógus, pszichológus, közgazdász, szociálpedagógus, kommunikációs szakember, szociológus.

Milyen módszerrel történik az oktatás?
Az oktatási módszerünk nagy hangsúlyt fektet az interaktivitásra, a saját élményszerzésre, a vidám, közvetlen hangulatra. A diákokat európai színvonalú, modern, inspiráló környezet veszi körül az OK Oktatási Központban.

További információ: info@sulibank.hu

 

Ajánlott tartalmak