Kategória:
7091

 
 

Szia, üdvözöllek a Sulibank élményportálon!

 

Mi is az az élményportál?

Olvass, tanulj, játssz, gyűjtsd pontjaidat, majd váltsd valóra álmaidat, vidd el a számtalan élményajándékok egyikét!Milyen élményajándékokat kínálunk számodra?
Nézz körül az Élményboltban, ismerkedj a lehetőségekkel! A kínálat folyamatosan változik, ezért érdemes gyakran ránézned!


Hogyan landolhatnak nálad az ajándékok? 

Gyűjts minél több pontot, amiért a pontbeváltási időszakban válts ajándékra!


Hogy ehhez mit kell tenned?

Először is regisztrálnod kell! Ezt a jobb felső sarok közeli lila gombra kattintással indíthatod el. A részletes leírás áttanulmányozását követően görgess a szöveg aljára, ahol egy lila sávban újra klikkelj a regisztrációra. A piros csillaggal jelölt mezők kitöltésével meg is történik a regisztrációd! Saját profil oldalad lesz, ahová a megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni.
Ezt követően már teljes jogú felhasználóként szörfözhetsz az oldalon.


Jogosan merül fel benned a kérdés, hogyan gyűjthetsz pontot?

Például cikk olvasással és a cikkek végén megjelenő kérdések megválaszolásával. Ha rákattintasz az OK Sulibank logóra, máris a főoldalon találod magad, ahol több témában számos cikk közül válogathatsz! Figyelj, egy cikkért csak egyszer kapsz pontot, és a kérdésre is csak egyszer tudsz pontokért válaszolni, ezért gondold át a választ, mielőtt klikkelsz!


Miért kaphatsz még több pontot?

Indulj a Sulibank Aréna versenyein! A lapozó feletti nagy piros gomb megnyomását követően részletes infókat tartalmazó videó vár. Nézd meg és dönts: szeretnél-e versenyezni, még több pontot gyűjteni?
Ha a válaszod igen: irány az Aréna! Tedd próbára tudásod vagy memóriád, szerezd meg a legújabb jelvényeket és tornázd fel pontjaidat!


Ha mindez még mindig kevés, katt az Élményportál feliratra, s máris megnyílik előtted egy emlékeztető az összes lehetőségről!


Ha kérdésed van, az Írj nekünk menüponton keresztül tudod felvenni velünk a kapcsolatot.
Várunk a Sulibank csapatban! Ne feledd: regisztrálj, gyűjtsd a pontokat, szerezz élményeket!

 

A pontgyűjtő játék részletes leírását itt tudod megnézni!