Kategória:
3378

www.sulibank.hu weboldalt az OTP Fáy András Alapítvány üzemelteti.

A Sulibank Élményportál a Sulibank Program egyik eleme.

Sulibank program

projekt vezető: Benedek Henriett: henriett.benedek@okkozpont.hu

Szerkesztőség: 

Csufor Lilla

Hatházi Krisztián

Mesterházy Szilvia

Szabó Anna

info@sulibank.hu

Főszerkesztő: Benedek Henriett: info@sulibank.hu

A honlapon megjelenő cikkek és képek az OTP Fáy András Alapítvány tulajdonát képezik. Az Alapítvány engedélyével és a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

 

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.sulibank.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A weboldalon található tartalom az OTP Fáy András Alapítvány szellemi tulajdona.

Az OTP Fáy András Alapítvány fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az OTP Fáy András Alapítvány előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

www.sulibank.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az OTP Fáy András Alapítvány követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weboldalról értesüléseket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő


a) nem módosítja az eredeti információt,


b) a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az OTP Fáy András Alapítvány pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Ajánlott tartalmak